VÅRE TJENESTER

Tjenester


Vi tilbyr forskjellige tjenester for å møte kundens spesifikke behov og som kan bidra til økt sikkerhet enten det er på arbeidsplassen eller på andre nødvendige områder.


Vi står alltid til tjeneste enten det er for rådgivning om mulige og tilgjengelige løsninger, for design og utvikling av nye løsninger, for bygging og prefabrikkering av kundetilpassede spesial løsninger, for montering og installering eller for vedlikeholdstjenester.

vi står gjerne til tjeneste

| Rådgivning


Vi tilbyr konsulent tjenester der vi med vår kunnskap kan bidra til økt sikkerhet. I tett samarbeid med kundene finner vi de optimale løsningene eller bidra med design og utvikling av nye løsninger.

| Salg


Sikkerhet er et omfattende område og med mange forskjellige løsninger. Vi er ikke låst til produkter eller leverandører, og tar jobben med å skaffe det kunden vil ha og har behov for.

| Tjenester


Vedlikehold kan ofte være en viktig del av sikkerheten og vi tar på oss varierte tjenester innenfor dette området, eller vi sørger for at dette blir utført gjennom våre utvalgte samarbeidspartnere.