VÅR PROFIL

Om Oss


Safetystep ble etablert av Arne S Refsnes i 2016 basert på kunnskap og erfaring med kompositt materialer, spesielt innen pultrusion teknologien og produksjon av glassfiberarmerte profiler til forskjellige formål, og interessen for sikkerhetsløsninger produsert i glassfiber.


Avsnitt er de viktigste byggeklossene på nettsider. For å endre innholdet i dette avsnittet dobbeltklikker du her eller klikker på Rediger tekst. Du kan også endre stil på teksten. Hvis du drar teksten vil avsnittet bli flyttet på siden. Ett avsnitt kan være nok til å introdusere prosjektet ditt, hvis det blir for langt bør du dele teksten inn i flere avsnitt. En lang tekst er perfekt til å forklare hva som er unikt med din side.


Vårt mål er å bidra til en økt sikkerhet uansett hvor du går enten det er med ideelle produkter, innovative løsninger eller forskjellige tjenester.


Sammen med våre partnere utgjør vi et dedikert team med spesialister som alltid står klar for å bidra til økt sikkerhet på forskjellige måter og innenfor mange områder. Vi er serviceinnstilte, innovative og løsningsorienterte, så ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon.


KONTAKTPERSON

Arne S Refsnes

Eier/Konsulent


Tel.: +47 400 48 250

Email: arne@safetystep.no

Annie Monaco

Tittel


Beskriv personene som bidrar til nettsiden og din idé. De besøkende vil gjerne vite mer om deg.


Laura Mattis

Tittel


Beskriv personene som bidrar til nettsiden og din idé. De besøkende vil gjerne vite mer om deg.


HVORDAN KAN VI HJELPE DEG ?